|

Еве кога ќе пристигнат македонските фудбалски херои назад во Македонија

Сподели го ова:
После вчерашната победа на Македонија против Италија, Македонската фудбалска репрезентација денеска ќе се врати во Скопје. Врз основа на првичните информации фудбалската македонска делегацијата ќе пристигне на скопскиот аеродром денеска околу 18:30 часот-по македонско време. На аеродромот во Скопје денеска ќе има голем број на навивачи кои официјално ќе ги поддржат фудбалските македонски херои. Секоја чест момци!!!Сподели го ова:

Слични објави