Еве каде денеска во Прилеп ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 21.03.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 292л/с, од кои 257л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 35л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– н.м. Ново Лагово
– Киро Пајмакоски
– Пенко Здравкоски
– КасарнаСподели го ова:

Слични објави