Еве каде денеска во Прилеп ќе има прекин во водоснабдувањето до 14 часот заради навремена санација на дефекти

Сподели го ова:
Како што известуваат од ЈКП “Водовод и канализација”-Прилеп, денеска (28.03.2022) водоснабдувањето ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 335л/с, од кои 285л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 50л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– н.м. Ерековци
– Борка Талески
– Борка Утот
– Партизански Одреди
– Мотел ЕзероСподели го ова:

Слични објави