ЕКСКЛУЗИВНИ ФОТОГРАФИИ: Еве како прилепскиот градоначалник Јовчески-искрено од срце, навива за МАКЕДОНИЈА

Сподели го ова:Прилепскиот градоначалник Борче Јовчески, човекот кој што е почитуван како човек, доктор и како градоначалник-не само од прилепчани, туку и пошироко, вечерва искрено од срце, навиваше за Ракоментната репрезентација на Македонија. Инаку, ова е ретка можност прилепскиот градоначалник да го видиме во опуштена атмосвера, бидејќи постојано е на терен и посветен на проекти кои што водат кон едно подобро време – за уште поубав Прилеп. Во прилог, Ви ја прикажуваме оваа ретка слика, каде после континуираната секојдневна работа, Јовчески конечно нашол еден час време да си се посвети на самиот себе, и да навива за Македонија-ПА И ТОЈ Е ЧОВЕК-НЕЛИ? Веднаш после победата на Ракометната македонска репрезентација, се огласи и самиот прилепски градоначалник при што истакна: “Честитки до ракометната репрезентација на Македонија! Одиме на Светско ! Горди сме на вас, вие сте Македонски амбасадори”-истакна Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави