ДОНИРАЈТЕ! На ова слатко ангелче му е неопходна Вашата помош

Сподели го ова:На 9 годишниот Алексеј ВЕДНАШ му е потребна нашата помош. Ова слатко ангелче има вродена сколиоза (искривување на рбетниот столб) и мора веднаш да замине во Германија за да му се изврши хирушка интервенција.

ДОНИРАЈТЕ И СПОДЕЛУВАЈТЕ ЗАТОА ШТО Е ВАЖНА СЕКОЈА СЕКУНДА!Сподели го ова:

Слични објави