Денеска без струја ќе останат голем дел од прилепските улици!

Сподели го ова:На 25-ти септември од 08 до 16 ч. без напојување со електрична енергија ќе останат улиците: ул. Борка Талески, ул.Пенка Котеска-дел, ул.Прохор Пчински, ул.Владо Стојаноски -дел, ул.Вера Циривири-дел, ул.Благоја Николоски-дел, ул.Добре Иваноски -дел, ул. Борка Медарот-дел и ул.Цена Џинорозот.

„Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енергија, без снабдување ќе останат населените места кои припаѓаат на Корисничките Енерго Центри (КЕЦ) „ се истакнува во соопштението кое е упатено до јавноста.Сподели го ова:

Слични објави