Денес и утре, бесплатен јавен градски превоз за сите прилепчани

Сподели го ова:По барање на граѓаните, Јавниот Градски Превоз при ЈП за ПУП во соработка со Општина Прилеп донесе одлука во деновите Недела и Понеделник превозот ќе биде бесплатен за сите корисници на јавниот градски превоз.

16.04(Недела) – Неделна (вонредна) линија од 6.30 h до 14.00 h од (Н.Гробишта)

17.04(Понеделник) – Неделна (вонредна) линија од 6.30 h до 14.00 h од (Н.Гробишта)Сподели го ова:

Слични објави