ЧОВЕК СО СТИЛ-Градоначалникот Јовчески им го честита 8-ми март на прилепчанки

Сподели го ова:Денес е меѓународниот ден на жената – 8 Март, денот кога се одбележува борбата на жените за економска, политичка и социјална рамноправност со мажите. Осми март за Меѓународен ден на жената е прогласен од страна на Обединетите нации со цел да се одбележи улогата на обичната жена во историјата, како и нејзината борба за еднаквост, правда, мир и развој. Имено, на овој посебен и важен ден за женската популација, Градоначалникот на Општина Прилеп Борче Јовчески на прилепчанки им посака Честит 8-ми март, делејќи им рози на сите присутни прилепчанки кои градоначалникот ги затекна на прилепскиот градски плоштад, пазарот и старата прилепска чаршија. Галеријата на слики, може да ја погледнете подолу:

Можно е да е слика од 3 луѓе
Можно е да е слика од 5 луѓе, луѓе кои свират на музички инструменти и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе што стојат и надвор
Можно е да е слика од 5 луѓе и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 9 луѓе, луѓе што стојат и улица
Можно е да е слика од 3 луѓе, луѓе што стојат и надвор
Можно е да е слика од 5 луѓе, луѓе што стојат и надвор
Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат и надвор
Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе кои свират на музички инструменти, луѓе што стојат и надвор


Сподели го ова:

Слични објави