Заради навремена санација на дефекти, денеска на следниве прилепски улици ќе има прекин во водоснабдувањето до 14 часот

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 26.07.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 316л/с, од кои 278/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 38л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Собирна
– Леце Котески
– Даме Груев
– Кеј 1-ви Мај
– Партизански ОдредиСподели го ова:

Слични објави