За детство без мана, во прилепските градинки набавено е ново возило за храна!

Сподели го ова:Обезбедено е ново возило за транспорт на храна за дечињата од ЈОУДГ „Наша иднина“ Прилеп. Ова возило е по сите потребни стандарди, а градинката со вакво возило “се подновува” после 10 години!

Со ова возило, кое што е по сите стандарди ќе се подобрат значително условите и навремената испорака на оброците за сите 1320 дечиња сместени во 6 објекти на градинката. Локалната самоуправа заедно со раководството на ЈОУДГ „Наша иднина“, продолжува да инвестира во подобрување на условите за згрижување на децата и нивниот ран детски развој, затоа што ДЕЦАТА СЕ НАША ИДНИНА – информираат од Општина Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави