Водоснабдувањето денеска 13.01.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 13.01.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 276л/с, од кои 236л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори-соопштуваат од ЈКП Водовод и Канализација-Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави