Во Прилеп денес од 08 до 14 часот ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти на следните улици и делови од Општина Прилеп

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 7.12.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 255л/с, од кои 215л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори. Во Прилеп денес од 08 до 14 часот ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти на следните улици и делови од Општина Прилеп.

– н.м. Мажучиште
– Ѓорѓи Сугарев
– Павел Шатев
– Димче АнтулескиСподели го ова:

Слични објави