Во Прилеп 17 нови улици се подготвуваат за рехабилитација и асфалтирање

Сподели го ова:


Се подготвуваат за рехабилитација и асфалтирање 17 нови улици во општина Прилеп.

До крајот на овој месец ќе достигнеме бројка од 39 улици во општина Прилеп кои што беа рехабилитирани изминатиов период и се дел од вкупно 60 предвидени улици кои ќе бидат асфалтирани, во рамките на проектот за подобрување на патната инфраструктура во нашата општина. Одговорни и посветени за Прилеп! – истакнуваат од Општина Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави