ВНИМАНИЕ: ГОЛЕМ ОДРОН И ПОПЛАВА НА ПАТОТ ПРИЛЕП-ГРАДСКО-ПАТОТ Е БЛОКИРАН!

Сподели го ова:opstina

Рано утрово, на патниот правец Прилеп-Градско, се појавил голем одрон на карпи и огромна поплава во близина на местото каде што се гради новиот тунел. Загрижени возачи, постојано се јавуваат во нашата редакција и информираат за настанот. Врз основа на нашите првични информации, сообрајќајот е во прекин, а екипите на Македонија пат треба секој момент да пристигнат на местото на одронот и местото каде што е појавена поплавата. Патниот правец е блокиран!

За дополнителни информации, следете не во нашите следни објави, а информативниот тим на “STANICA.MK”, веќе е на пат на местото на настанот, се со цел за да навремено Ве информираме за настанатиот хаос кој е настанат на овој патен правец.Сподели го ова:

Слични објави