|

УБАВИНА: За роденденот на својата ќеркичка, Хурем Султан се претвори во “Маша”

Сподели го ова:

Мерјем Узерли која ја играше улогата на Хурем Султан во турската серија “Величествениот”, и понатаму ужива во својот живот, а овој пат повод беше роденденот на нејзината помалата ќеркичка која наполни три години. По тој повод, турската актерка ѝ организираше роденденска забава на малата Лили со тема „Маша и Медо“.

За да роденденската забава биде повесела, Хурем Султан заедно со нејзината помала ќерќа се претворија во “Маша”, додека пак поголемата ќеркичка се „претвори“ во Медо.Сподели го ова:

Слични објави