Се асфалтираат улиците во Индустриската зона Металец-Прилеп

Сподели го ова:opstina

Од она што може да се види на терен, може да се заклучи дека Локална самоуправа работи на исполнување на ветеното. Моментално се работи на асфалтирање на улиците во Индустриската зона Металец-Прилеп. Со асфалтирање на улиците во Индустриската зона Металец, се создаваат погодни услови за зајакнување и за унапредување на бизнисот, како и за развој на економијата во нашата општина.Сподели го ова:

Слични објави