Прилепските комуналци на терен после големото невреме

Сподели го ова:По невремето проследено со силен ветер и град, комуналците се на терен за да го оспособат градот за непречено движење на сообраќајот и граѓаните.

Вчера во вечерните часови од страна на комуналните служби е интервенирано на отстранување на неколку маслинови и јасенови искршени гранки. Според информациите од терен не е причинета материјална штета.

Во населбите Варош и Тризла има помали наноси од земја и чакал кои ќе бидат исчистени во текот на денешниот ден.Сподели го ова:

Слични објави