“ПРИЛЕПСКИ ГЕНИЈАЛЕЦ”? До пред да се вработи во “државно” имал само 8-мо одделение, а сега завршил факултет??

Сподели го ова:“СТАНИЦА.МК” како информативен портал на кој што (за само две години) довербата му ја дадоа повеќе од 34.000 граѓани – кои се официјални и постојани следбеници на нашиот информативен портал, постојано известува за најновите настани и случувања. Во однос на тоа, нашиот информативен тим сака да го праша Министерството за образование – дали се испитува веродостојноста на дипломите од образовните институции, како и тоа дали постои сомнеж за тоа како некои лица цел живот имале завршено само осмо одделение, па откако ќе се вработат “во државно”, добиваат желба за учење – завршуваат средно, па потоа и високо образование.

Чуден е образовниот процес, а уште почуден е еден дел од народот кој што откако ќе се вработи, оддеднаш “му се јавува” желбата за учење и надоградување.

Прашуваме: Дали Министерството за образование ги испитува ваквите СОМНИТЕЛНИ случаeви??

Повеќе информации во следните наши објави.Сподели го ова:

Слични објави