Покажете ја Вашата хуманост-СЕ ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕР НА КОНЦЕРТ!

Сподели го ова:Можно е да е слика од 2 луѓе и текст кој вели „голем хуманитарен концерт 20 влез 300 денари желко „тутунски комбинат" спортска сала: прилеп самарцик DJ BONO филип николоски јоце панов 19.03.2022 за дејан резервација HA телефоните: тони: 078 410 645и мики: 078 242 241“

Прилепчани заедно со Локалната Самоуправа и неколку поддржувачи, направија конкретен обид со помош на кој што вечерва на 19 Март во Универзалната сала во Прилеп “Тутунски Комбинат”, ќе се одржи големиот хуманитарен концерт, концерт од кој што се очекува да се соберат дел од финансиските средства за лекувањето на Дејан. На концертот освен Жељко Самарџиќ, свој настап ќе имаат Јоце Панов, како и нашиот прилепчанец Филип Николоски. Цената на билетите е 300 денари. Голем број на прилепчани, како и луѓе од околните градови вечерва ќе ја покажат својата хуманост и ќе бидат дел од овој музички спектакл. Доколку сеуште немате набавено влезници тоа може да го стоите веднаш на добро познатите продажни места низ Прилеп. Се гледаме вечер на концерт!

Можно е да е слика од 2 луѓе и текст кој вели „голем хуманитарен концерт 20 влез 300 денари желко „тутунски комбинат" спортска сала: прилеп самарцик DJ BONO филип николоски јоце панов 19.03.2022 за дејан резервација HA телефоните: тони: 078 410 645и мики: 078 242 241“Сподели го ова:

Слични објави