Голем интерес во Прилеп за купување на станови во HILL RESIDENCE – најсовремениот станбен комплекс

Сподели го ова:Прилеп ќе добие современ станбен комплекс, која веќе се гради по најсовремени светски стандарди. Врз основа на она што може да се види од плановите за изградба на овој најсовремен станбен комплекс, може да се заклучи дека прилепчани за прв пат ќе добијат модерни и функционални станови – точно баш такви за какви граѓаните одамна мечтаеа долги години.

Имено, компанијата “Специјал градба” на само 1.5 км од центарот на Прилеп, започна со реализација на нивниот најнов проект а тоа е изградба на најсовремениот станбен комплекс HILL RESIDENCE кој ќе изникне во Прилеп. Станбениот објект се наоѓа на улица “Круме Беќар”, во прилепската населба “Рид”, и е веќе во градба на голем и широк простор, се со цел за да на идните станари кои ќе се вселат во зградата, да им се обезбеди квалитет, удобност и функционалност.

Станбениот комплеск располага со станови за сечиј вкус, па како резултат на тоа нуди 9 типови на станови чија површина се движи од 50 до 70м2. Она што е многу битно да се нагласи е дека становите ќе бидат изградени со целосна енергетска ефикасност, и опремени со германски врати и дограма со двојни термопан стакла!!!

Сето ова подразбира дека во Вашиот нов дом во зима ќе Ви биде пријатно и топло, а во лето релаксирано и ладно, бидејќи во станбениот комплекс ќе има изолација од 12цм. Она што е мошне впечатливо за HILL RESIDENCE е тоа што секој стан ќе има обезбедено високо ефикасно греење, ладење, а воедно и гратис гаражно – паркинг место. Како резултат на тоа, HILL RESIDENCE веќе ги доби првите свои сопственици на станови, кои едвај чекаат да се вселат во најсовремениот станбен комплекс во Прилеп.

Дека зборовите во нашата објава не се реклама туку реално известување кое е во интерес на граѓаните, може да се уверите ако веднаш ги побарате Специјал градба на телефон 073/ 333 – 300 и да закажете средба, каде од страна на стручниот тим ќе бидете запознаени со сите поволности и пристапната цена на најквалитетниот и најмодерниот станбен комплекс кој што за брзо “ќе никне” во градот под Марковите Кули, и ќе претставува гордост за Прилеп и прилепчани.Сподели го ова:

Слични објави