|

Од утре, легендарната плажа “Славија” по речиси една деценија ќе започне со работа

Сподели го ова:Оваа сабота, 15 јуни, легендарната плажа “Славија” по речиси една деценија ќе започне со работа. Утре ќе има foam party, бесплатни shots пијалоци и моменти за паметење од 13:00 часот со Dj Jaybeats & Martino. Обезбеден е бесплатен паркинг и приватна плажа како и прилагоден пристап со пловни објекти.

После долги години, плажата е комплетно уредена. Во функција е ставен летниот шанк на хотелот, како и терасата која опфаќа педесеттина маси под големите сенки на боровите.

Станува збор за современо уредена плажа со вкусна скара и пијалоци, која ќе работи секој ден од 09:00 до 23:00 часот.Сподели го ова:

Слични објави