Ни претстои уште еден неработен ден

Сподели го ова:Повторно граѓаните ќе можат да здивнат од секојдневните работни обврски.

Имено, утре 2-ри јуни православните христијани го чествуваат Духовден кој се паѓа во петок и истиот е прогласен за неработен ден, па како резултат на тоа ни следува уште еден продолжен викенд.Сподели го ова:

Слични објави