На “Коледе” вечерва е и службеното возило од прилепската болница?

Сподели го ова:

Службеното возило на Општа болница Прилеп на “работно место” во петок навечер, ден КОЛЕДЕ.

❗️Домаќински и одговорно

❗️❗️Директорке Кети Смилеска вие сте со возилово на “терен” интервентно или “главниот” – финансискиот директор Влатко -Домазетот

И 10 анкетни не помагаат овие неодговорни арамии додека се на власт.

Овие криминалци уживаат додека пациентите умираат чекај ќи да примат лек или додека да дојде возило на Итна помош.

❗️Доаѓа крајот

❗️Одговорност ќе има – истакнуваат од Комисијата за здравствo од ВМРО-ДПМНЕ во нивната објава.

https://www.facebook.com/KomisijaZaZdravstvoVMRODPMNE/posts/699409362368278?ref=embed_post


Сподели го ова:

Слични објави