На 12 декември во Скопје ВМРО-ДПМНЕ закажа редовен конгрес

Сподели го ова:


На 12 декември во Скопје ВМРО-ДПМНЕ закажа редовен конгрес, а сето ова го потврди и потпретседателот на оваа партија-Александар Николоски во емисијата „Клик Плус“ на ТВ 21:„ВМРО-ДПМНЕ на оваа седница на Извршниот комитет закажа Конгрес на партијата на 12 декември, ќе се случи во Скопје, и за првпат ќе се одржи во Скопје како главен град кој што сега е предводен од ВМРО-ДПМНЕ. Ги реафирмиравме одлуките дека сакаме да има предвремени брзи избори и јасната волја на граѓаните на локалните избори“, рече Александар Николоски во емисијата „Клик Плус“ на ТВ 21

Сподели го ова:

Слични објави