н.м. “Канатларци” и прилепските улици “Пане Талески” и “Маргара” денеска ќе се соочат со прекин во водоснабдувањето заради навремена санација на дефекти

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 04.04.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 282л/с, од кои 237л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради навремена санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

  • Пане Талески
  • Маргара
  • н.м. Канатларци


Сподели го ова:

Слични објави