|

ЛАМБЕ СЕ ЗБОГУВА ОД МАКЕДОНИЈА: Само за Теа Таировиќ има леб тука… ЗБОГУМ И ПОЗДРАВ ДО СЛЕДНО ВИДУВАЊЕ!

Сподели го ова:

„ Удбашка Земјо Мила ЗБОГУМ! Од љубов не се живее , Само за @tea_tairovic има ЛЕБ тука и СЛИЧНИТЕ на неа! ЗБОГУМ И ПОЗДРАВ ДО СЛЕДНО ВИДУВАЊЕ! Можи ЌЕ СЕ ОПОРАВИШ И ЌЕ ТЕ НАПРАВИМЕ МАКЕДОНСКА ЦЕЛОСНО! #ојдовнапечалбанесевратив, напишал Ламбе Алабаковски на социјалните мрежи?? Барем така може да се забележи од скрин шотот кој постојано се споделува на социјалните мрежи.Сподели го ова:

Слични објави