КОЛКУ СЕ БЕЗБЕДНИ ПРИЛЕПЧАНИ? Прилепчанец бил физички нападнат од страна на неколку лица

Сподели го ова:Што ли се случува во Прилеп, градот кој што некогаш важеше за синоним на мирниот живот и соживот. Нема ден, а да нема некоја нова случка во градот под Марковите Кули. Секој ден има нешто ново, при што или ќе биде нарушен јавниот ред и мир, или ќе биде запалено некое возило, или пак некој ќе биде физички нападнат.

Кога станува збор за физичките напади, во текот на вчерашниот ден (21.08.2022) во ОВР Прилеп, од страна на В.А.(76) од Прилеп, е пријавено дека ова лице било физички нападнато околу 13.00 часот на прилепската улица .„Беровска“. Веднаш после пријавата, од страна на надлежните институции веднаш е пристапено кон превземање на конкретни мерки за расчистување на случајот.Сподели го ова:

Слични објави