Како што информираат од прилепски Водовод денеска прекин во водоснабдувањето ќе има на неколку прилепски места и улици

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 23.02.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 270л/с, од кои 230л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:


– Мире Цилкоски
– Кеј 9-ти Септември
– н.м. КанатларциСподели го ова:

Слични објави