Изминатата вечер, Прилеп – Битола 1:1 во пиење на алкохол

Сподели го ова:Во текот на изминатата вечер (03/04.02.2024) во периодот од 22.00 до 04.00 часот на територија на СВР Битола спроведена е акциска контрола за санкционирање на возачи кои управуваат возило под дејство на алкохол.

При контролата санкционирани се 20 возачи, од кои девет во Битола, девет во Прилеп, двајца во Ресен, а откриени биле и 10 останати прекршоци – информира МВР.Сподели го ова:

Слични објави