ГОЛЕМ ПОЖАР КАЈ МАРКОВИТЕ КУЛИ ВО ПРИЛЕП: Зафатена е поголема површина, меѓутоа сега за сега, како што истакнуваат надлежните, ситуацијата е под контрола!

Сподели го ова:Вечерва ,избувна шумски пожар над Маркови Кули во м.в. “Седло”. Во моментов пожарот е активен и гори сува трева”. На терен се неколку екипи од ТППЕ – Прилеп кои се борат со пламените јазици. Зафатена е поголема површина, меѓутоа сега за сега, како што истакнуваат надлежните, ситуацијата е под контрола.

Повеќе информации за состојбата со пожарот над Марковите Кули во следните наши објави.Сподели го ова:

Слични објави