|

ГАЛЕРИЈА + ВИДЕО: Ски – центарот Нижеполе вечерва е преплавен од посетители

Сподели го ова:Со промотивно ноќно скијање успешно започна новата скијачка сезона во Ски – центарот Нижеполе. Скијачките патеки полни со свеж снег, а студеното време не ја стопи желбата за уживање во снежните радости.

Ноќното скијање, беспрекорната услуга, уредениот паркинг простор се дополнителни атрибути кои Ски – центарот Нижеполе го прават посебно привлечно место со совршени услови за љубителите на зимските авантури, а за многубројните посетители секоја посета е несекојдневно искуство.

Уживајте во фотографиите од ски-авантурата на падините на Нижеполе.Сподели го ова:

Слични објави