ДУША МИЛА: Да му помогнеме на Петар – недостасуваат уште 20.000 еу

Сподели го ова:Почитувани пријатели,ова е Петар кој има 22 години и боледува од ретка болест Tyrosine Hydroxylase deficit. Како последица од ненавремена поставена дијагноза, денес Петар има сколиоза за која е потребна хирушка интервенција. Истата не може да се изведе во Македонија, па затоа мора да се оперира во Турција за која се потребни околу 50 илјади евра. Врз основа на досегашните донации недостасуваат уште 20.000 евра, така да телефоните во рака и да му помогнеме на ова мало ангелче.

Финансиски семејството не е во можност да ја собере потребната сума. Затоа ги замолуваме сите оние хумани луѓе кои се во можност да донираат, и да придонесат за успешното лекување на Петар.

Број на трансакциска сметка 270-7000821760.21 Гордана Попоска HALKBANK IBAN:MK07270700082176215 SWIFT:EXPCMK22

Броеви за донации А1 : 143460 Телеком :143 128

Линкот за странство е https://gofund.me/03bc7b3cСподели го ова:

Слични објави