ДОНИРАЈТЕ!! Таа од срце ги сака сите прилепчани, а сега е време прилепчани да донираат за АНГЕЛА ПЕТРЕСКА

Сподели го ова:Ангела Петреска од Прилеп има 24 години и боледува од церебрална парализа. За подобрување на нејзината состојба потребно е да замине на втора операција во специјална хируршка клиника во Чуприја, Србија.

Таа живее со својата мајка, која поради ниските финасиски примања не е во можност да ја покрие големата сума за операција, пост оперативното лекување, физикалната терапија, па затоа апелира за помош.

Сите заедно да и помогнеме на Ангела!!!

Таа од срце ги сака сите прилепчани, а сега е време прилепчани да донираат за нашиот прилепски ангел АНГЕЛА ПЕТРЕСКА.

Сметка за донации:

300021000009022

Комерцијална Банка

Име: Ангела ПетрескаСподели го ова:

Слични објави