Денес, вторник-04.01.2022 прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 04.01.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 245л/с, од кои 215л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– н.м. Галичани
– Митко Цветаноски
– Струшка
– Октомвриска (Гоце Делчев)Сподели го ова:

Слични објави