Дали прилепчани се совесни учесници во сообраќајот и „носат кацига”??

Сподели го ова:Колку прилепчани имаат сообраќајна култура? Дали прилепчани се совесни учесници во сообраќајот” и „носат кацига”, и на тој начин придонесуваат за намалување на бројот на жртви во сообраќајот -сеуште останува “знак прашалник”.

Безбедноста во сообраќајот е одговорност на сите нас и сите заеднички мора да го подигаме нивото на сообраќајната култура. Во делот на сообраќајот, во Прилеп беа спроведени превентивни активности под мотото „Биди внимателен и совесен учесник во сообраќајот” и „Носи кацига”.
Сподели го ова:

Слични објави