Црквата св. Петка во нас. Точила постави “очи” на секој агол

Сподели го ова:Црквата “св.Петка” во населба Точила претставува црковен христијански храм, кој што секојдневно е посетуван не само од страна на верниците од населба Точила, туку и од останатите граѓани од општина Прилеп.

Она што е најново во овој православен христијански храм, е поставениот видео надзор на надворешната страна од црквата. За “новото”, известија и од страна на црквата св. Петка:

“За жал, мораше да поставиме “очи” на секој агол” – истакнаа од црковниот храм на нивната официјална Facebook страна.Сподели го ова:

Слични објави