БОЖЈО ЧУДО: После 170 часа од урнатините жива е извлечена 40 годишна жена

Сподели го ова:Врз основа на информациите од турските медиуми, како резултат на спасувачките тимови кои што деноноќно работат на терен во разурнатите градови, извлечена е и жена која преживеала цели 170 часа под урнатините.

Ете затоа не треба да се губи надеж дека ќе се извлечат живи луѓе од урнатините. Жената има 40 години, и истата е спасена од урнатините во областа Ислахије во Газиантеп – Турција.Сподели го ова:

Слични објави