Bim Food-Прилеп со честитка по повод најголемиот христијански празник “Велигден”

Сподели го ова:Bim Food-Прилеп на своите вработени, потрошувачи, деловни соработници, како и на сите наши граѓани од православна вероисповед, им го честита Велигден и Христовото Воскресение. Како што истакнуваат од Bim Food-Прилеп, “нека светлината на Христовото воскресение целосно ги осветли срцaта на сите христијански граѓани, а неговата бесконечна љубов, го благослови вашиот дом и вашиот живот”.Исто така од Bim Food-Прилеп Ви посакуваат и пријатни празнични денови исполнети со љубов и пријателска хармонија, каде царува мирот, почитта, љубовта и искреноста. Христос Воскресе!Сподели го ова:

Слични објави