|

“А ТИ БРАТ ШТО МИСЛЕШЕ”? Ме запре женски сообраќаец, и ме изгоре од казни!

Сподели го ова:До нашиот информативен портал, пристигна порака од наш редовен читател на нашите информативни новости и информации, кој што не замоли – да го објавиме неговото искуство кога бил запрен од страна на женски сообраќаец, како резултат на тоа што направил неколку прекршоци. Еве што поточно се случило:

Како што ни опишува лицето, кое во пораката сакаше да остане анонимно, веднаш откако направил неколку прекршоци, бил забележан од страна на женски сообраќаец, при што возилото било стопирано на патот. Веднаш потоа, женскиот сообраќаец од лицето побарало сообраќајна дозвола и му ги соопштила направените прекршоци, при што како што истакнува казнетото лице- бил “изгорен” од неколку оправдани казни кои на лице место, биле напишани од страна на женскиот сообраќаен полицаец.

“Си реков ќе ја фатам на шарм” – истакнува казнетото лице, при што веднаш, со мил тон, се обратил до женскиот сообраќаец, и симпатично ја замолил: “За ваков згоден фраер нема некој попуст?”

“Има, има, како да нема! Доколку казнава ја платите во рок од 7 дена, ви следува 50% попуст” – рекол женскиот сообраќаец. 🙂 🙂 🙂

Доколку имате вакво Ваше искуство, или пак нешто слично, пишете ни во комантар.Сподели го ова:

Слични објави