Заев: Во вторник повеќе не сум лидер на СДСМ и на Влада

Сподели го ова:


Премиерот Зоран Заев денеска веднаш по средбата со лидерот на Алтернатива, изјави за медиумите дека во овој вторник ќе го свика Централниот одбор на СДСМ се со цел за да му биде ефектуирана оставката, и со самото тоа да отпочне постапката за избор на нов претседател на СДСМ и мандатар на Владата. Зборот си е збор, во вторник повеќе не сум лидер на СДСМ и на Влада-изјави Заев.

Сподели го ова:

Слични објави