Важно известување за дечињата од Прилеп кои ќе учествуваат во Бадниковите поговорки

Сподели го ова:

Денеска, сабота, 23ти декември, со почеток од 11:00 до 15:00 часот ќе се одржи работилница за изработување на ѕвездичките. Работилницата ќе се одржи во просториите на Детска Амбасада.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е AUDICII500-1-912x1024.jpg

Кој е во можност со себе да понесе линијар, молив, гума, ножици и доколку имате пиштол со силикон – се истакнува во соопштението од бадниковите поговорки.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е AUDICII500-1-912x1024.jpg


Сподели го ова:

Слични објави