УБАВИНА ВО ПРИЛЕП: “Ројалковците” со спектакуларен свечен настан во киното “Мис Стон” во Прилеп

Сподели го ова:

Малите ангелчиња од “Royal Kids House” -Прилеп заедно со нивните наставнички, направија спектакуларен свечен настан во киното Мис Стон во Прилеп, каде на присутната публика им приредија одличен новогодишен настан, односно Новогодишна приредба која вредеше за чиста 5-ка!

Со гордост ви презентираме еден дел од најубавите моменти на нашиот свечен настан, Новодогишната приредба, за којa со љубов се подготвувавме со нашите вредни и трудољубиви Ројалковци. Тие гордо и покажаа на публиката што знаат и умеат, а ние само нанижавме уште еден бисер во нашиот ѓердан на успеси и достигнувања – истакнаа од “Royal Kids House” -Прилеп.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е AUDICII500-1-912x1024.jpg


Сподели го ова:

Слични објави