ПЛОДНОСТ: Слушнете го најубавиот хор на светот, во кој учествуваат 14 новороденчиња

Сподели го ова:Најубавиот хор на светот, во кој денес учествуваат 14 новороденчиња – истакнуваат од болницата Плодност во денешната нивна објава на социјалните мрежи.

Љубов, сонце, насмевки и милен плач на вкупно 14 новороденчиња, кои се родија во болницата “Плодност”. Наскоро, сите ќе бидат заедно со своите родители, оплеменувајќи ги и збогатувајќи ги нивните домови со детски -искрен плач.

Во прилог, погледнете и слушнете како изгледа и звучи најубавиот хор на светот, во кој учествуваат 14 новороденчиња.Сподели го ова:

Слични објави