Осмо по ред – Општинско меѓуучилишно првенство во борење

Сподели го ова:

Осмо по ред – Општинско меѓуучилишно првенство во борење, – се одржа во текот на вчерашниот ден во спортската сала на ООУ ,,Гоце Делчев”.

Нашата Локална самоуправа ги помага и поддржува сите спортски настани со цел да поттикнеме здрави навики кај нашите најмлади, а се разбира и со цел понатаму да го презентираат Прилеп и Македонија во светот. Честитки за целокупната организација на Боречкиот клуб 7Мај и за нивната посветеност во работата – истакнаа од Општина Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави