НЕКА Е АИРЛИЈА: Прв работен ден во новата 2024 година

Сподели го ова:

Со денешното утро, официјално започна и првиот работен ден за нашите сограѓани во новата 2024 година. Што ли ќе ни донесе оваа 2024 година – тоа е знак прашалник, меѓутоа наше е да бидеме ориентирани кон нашите цели кои што ги имаме зацртано за реализирање во годината што е пред нас, а успехот би требало само по себе да си дојде.

Изминатиот продолжен викенд беше проследен со одлично време, кое ја збогати новогодишната магија и расположение на нашите прилепски сограѓани. Меѓутоа, дел од нашите сограѓани заминаа надвор од нашата земја, некои во Охрид, а дел останаа во градот под Марковите Кули. Прилепските граѓани отсекогаш имале добра волја и совршен план како да го испланираат слободното време кое им е на располагање, а така беше и овој продолжен новогодишен викенд кој што измина.Сподели го ова:

Слични објави