Мицкоски на терен-задоволен од работата на прилепскиот градоначалник и директорите на ЈКП

Сподели го ова:
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска беше во Прилеп за да изврши увид од досега сработеното од страна на новата локална власт предводена од ВМРО-ДПМНЕ. Од она што можеше да се види на терен, е тоа дека Прилеп веќе е на правиот вистински пат кој што преку конкретна и континуирана работа ќе се дојде до реализација ветените резултатите и проекти. Имено, и Мицкоски се огласи на социјалните мрежи, при што нагласи: “Денеска заедно со градоначалникот на Прилеп,Борче Јовчески , бевме на увид за чистење на депонија и реконструкција на улица во централно градско подрачје во Прилеп“-нагласи Мицкоски.Сподели го ова:

Слични објави