Известување од ЈКП “Водовод и Канализација”-Прилеп

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 17.12.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 253л/с, од кои 208л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: Гостиварска и Митко Цветаноски.Сподели го ова:

Слични објави