(фото) СЛАБА ПОСЕТЕНОСТ ВО ПРИЛЕП НА ТРИБИНАТА “НИЕ СМЕ ЕВРОПА”: И прилепчани разочарани од политиките на Владата?

Сподели го ова:Денес во Прилеп пристигна караванот „Ние сме Европа“, заедно со функционери од СДСМ.

Фотографијата во прилог, говори за слабата посетеност на трибината во градот под Марковите Кули. Дали тоа значи дека и прилепчани се разочарани од политиките на Владата?Сподели го ова:

Слични објави