Денеска, четири прилепски улици ќе имаат прекин во водоснабдувањето заради навремена санација на појавени дефекти

Сподели го ова:Водоснабдувањето на ден 28.06.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 301л/с, од кои 256/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с од сопствени извори.

Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Орде Чопела
– Цане Илиоски
– Александар Македонски (Плетварско пат)
– Блаже ИваноскиСподели го ова:

Слични објави