ДА СПАСИМЕ ЧОВЕЧКИ ЖИВОТ: Крводарителска акција во Општина Прилеп

Сподели го ова:По повод Меѓународниот ден на крводарителството, 17-ти март, Општина Прилеп во соработка со Црвениот крст на Република Македонија – Општинска организација Прилеп, организира крводарителска акција во среда на 13 март.

Ги повикуваме сите граѓани кои се во можност да даруваат крв и да спасат нечиј живот.

13.03.2024 (среда)

Од 09:00 до 14:00 часот

Во просториите на Општина ПрилепСподели го ова:

Слични објави